TOTS 21

El rei d'Espanya, Felip VI, amb la delegació de Tarragona i el COE

El rei d’Espanya, Felip VI, amb la delegació de Tarragona i el COE

El rei Felip VI presidirà un acte reduït per a 350 persones al cèntric Teatre Tarragona, en plena Rambla Nova, en el decurs de la seva visita a la ciutat, que tindrà lloc el proper 16 de març, segons ha pogut saber Tarragona21.

La idea no és omplir el recinte teatral -capaç per unes 700 persones- sinó reduir l’aforament a 350 persones, que hi entraran prèvia invitació. Felip VI dedicarà la jornada del proper 16 de març a visitar la ciutat.

Felip VI arribarà el dia 16 amb avió fins a l’aeroport de Reus, abans de mig matí. Des d’allí es dirigirà cap a l’Ajuntament de Tarragona, on serà rebut per totes les autoritats, amb l’alcalde Ballesteros al capdavant, i podria tenir lloc l’acte oficial de nomenament de president d’Honor dels Jocs, segons va avançar el Circ de Tarragona.

Un cop acabi la recepció, començaran les visites estrictament de treball. Els membres del Comitè Organitzador portaran Felip VI fins a la Tàrraco Arena Plaça, l’únic dels grans recintes del 2017 a Tarragona que ja està enllestit i que acollirà diferents disciplines esportives. També estaria previst que el seguici Reial es desplaci fins al complex de la Tabacalera, centre neuràlgic dels Jocs del 2017, segons informava el mateix digital.

En l’agenda també hi figura una visita als terrenys on es construirà l’Anella Mediterrània, al barri de Campclar, encara que ni tan sols han començat els moviments de terres. I també visitarà part del conjunt patrimonial de Tàrraco. La Catedral sembla que podria ser un dels destins del monarca.

Felip VI també dinarà a Tarragona. A diferència de la darrera visita reial, a mitjans dels noranta, quan regnava Juan Carlos I i el dinar es va celebrar a l’hotel Imperial Tarraco, en aquesta ocasió el lloc escollit és el Serrallo. En concret, en un dels Tinglados del Moll de Costa.