.

.

TOTS 21

Imatge de la nova executiva republicana al Tarragonès. Foto: Cedida

Esquerra Republicana al Tarragonès va renovar els seus representants amb l’elecció, a Torredembarra, d’una nova executiva que segons un comunicat de premsa del partit “combina l’expertesa de militants de llarg recorregut amb recents incorporacions al partit”.

El nou president comarcal, Raül Franquet, és regidor a l’Ajuntament de la Nou de Gaià i ha configurat un equip de nou persones “disposades a treballar per mantenir els bons resultats obtinguts l’any anterior. Uns resultats mai assolits fins al moment a la comarca i que, esperen, marqui una tendència republicana que no tingui marxa enrere”, afirma la nota. Per aconseguir ”aquesta fita” es marquen com a premissa bàsica “teixir una forta xarxa de seccions locals que s’estenguin en tots i cadascun dels municipis de la comarca, i que aquestes siguin les cadenes de transmissió de valors d’Esquerra a totes les poblacions”.

D’altra banda la nova executiva, amb majoria femenina en la seva composició, té altres eixos en els quals es vol fer especial incís:

 1. Crear grups de treball en qüestions d’interès comú com ara la seguretat química, l’emergència climàtica…
 2. Cohesionar el territori i esdevenir peça clau per posar la segona àrea metropolitana de Catalunya al nivell d’importància que li correspon.
 3. Fer que les polítiques socials i feministes irrompin a tots els racons de la comarca per construir una societat fonamentada en els valors republicans, que no són altres que els de la igualtat d’oportunitats i el benestar per a tots els ciutadans del país.

Les primeres accions a desenvolupar són les trobades amb totes les seccions locals del Tarragonès ”per sembrar la llavor per crear-ne de noves en les poques poblacions on encara no n’hi ha”. Segons Franquet, “cal fer-ho perquè creiem en un país millor i perquè estem convençuts que la nostra opció política és l’única que pot ajudar a fer realitat l’anhel de viure una societat justa i igualitària per a tothom”. 

La nova executiva de la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya al Tarragonès:

 • President: Raül Franquet (la Nou de Gaià)
 • Secretaria d’Organització: Virgínia Martínez (Salou)
 • Secretaria de Finances: Sílvia Puerto (Constantí)
 • Secretaria d’Imatge i Comunicació: Neus Saltó (Altafulla)
 • Secretaria de Transició Ecològica: Marina Domènech (Perafort)
 • Secretaria d’Acció Política: Juan Galera (la Canonja)
 • Secretaria de la Dona: Noelia Flores (Tarragona)
 • Secretaria de Ciutadania: Núria Pelay (Montblanc)
 • Secretaria de Política Municipal: Josep Maria de Magrinyà (Vilallonga del Camp)
 • Vocal: Maurici Preciado (Tarragona)

Redacció