.

Una imatge del partit entre el Racing Bonavista i l'Hospitalet de l'Infant Foto: Cedida

Una imatge del partit entre el Racing Bonavista i l’Hospitalet de l’Infant Foto: Cedida

Millor debut impossible pel Racing Bonavista en el seu primer partit a la segona catalana. Els de Javi Chacón han derrotat 4 a 0 a l’Hospitalet de l’Infant que aquest any ha pujat també a aquesta categoria.
Els tarragonins es treuen així l’espineta de l’última temporada quan no van poder guanyar cap dels dos partits davant l’Hospitalet.
Després d’una primera part avorrida sense massa oportunitats per cap dels dos equips, el Racing ha sortit ha buscar el partit decidit en els segons quaranta-cinc minuts.
Els gols han arribat tots a la segona part, el primer l’ha fet Felipe quan s’havine jugat poc més de 20 minuts de l’encontre i després de fallar un u contra u i aprofitar el rebuig. El gol de Felip ha servit per obrir la llauna i l’han seguit els gols de Dani Àlvarez, Marc Perroni i Dani Amador que han fet els quatre gols de l’equip tarragoní.
El Racing Bonavista es situa de forma provisional com a colíder a la primera jornada empatat amb el Cambrils.
L’altre equip tarragoní a la segona catalana la Cultural Torreforta ha debutat amb empat després del seu descens. L’equip que entrena “kiki” ha tret un punt important del camp de l’Alcanar després d’empatar a un.