.

.

TOTS 21

El 20è aniversari del Punt d'Informació Juvenil tindrà una festa Holi. Foto: Cedida

El 20è aniversari del Punt d’Informació Juvenil tindrà una festa Holi. Foto: Cedida

Amb el crit “Ei, jove, t’estem buscant!” el Punt d’Informació Juvenil de Roda de Berà busca joves d’entre 16 i 30 anys que tinguin algun talent especial, que cantin, ballin, toquin un instrument musical, punxin música, facin grafits o bé pintin.

En el marc de la celebració del seu 20è aniversari, dins del programa que la regidoria de Joventut està organitzant, el PIJ ha començat a preparar un “Got Talent” a la rodenca, en el qual també es convidaran a joves talents dels altres municipis de la zona TRAC, Torredembarra, Altafulla i Creixell, per tal de donar-los-hi a conèixer, amb la diferència que en aquest cas no hi haurà un jurat i tots seran guanyadors.

Els joves interessats s’han d’inscriure al PIJ, i actuaran, en solitari o bé en grup, durant la cita que se celebrarà el 17 de juny a la zona esportiva municipal Eixample “Les Piscines”.

Festa Holi

Per celebrar el 20è aniversari l’àrea de Joventut ha preparat una Festa Holi, la popular festa dels colors que va tenir molt èxit durant la Festa Major de Sant Bartomeu 2016.

Així, el proper 10 de juny l’aparcament del carrer Sínia, a l’urbanització Costa Daurada, s’omplirà de música i es tenyirà de pols de colors amb un festival a càrrec d’Urban Events Barcelona. L’entrada serà gratuïta.