.

.

TOTS 21

En total, pràcticament 2.000 persones han assistit als quatre concerts realitzats aquest primer cap de setmana de festa. Foto: Ajuntament

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell està més que satisfeta de com s’ha desenvolupat el primer cap de setmana de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén. “Som conscients que el context és complicat, però creiem que totes les persones assistents als actes han mostrat un comportament exemplar, per la qual cosa no podem fer res més que donar-los les gràcies”, coincideixen les dues regidores de l’àrea, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera.

Una celebració que va arrencar dijous amb el concert de 31 FAM, i que va seguir amb la música d’Els Pets, Marcel i Júlia i Dr. Prats. “Tant a les actuacions d’Els Pets com de Dr. Prats, les entrades estaven exhaurides des de fa dies, i estem molt orgulloses que tot el públic complís amb totes les mesures establertes sobre la Covid-19 de forma tan escrupolosa”, insisteixen. I és que, en total, pràcticament 2.000 persones han assistit als quatre concerts realitzats aquest primer cap de setmana de festa.

A més de la música, també va haver-hi temps per una nova activitat, el paintball, al qual s’hi van inscriure un bon nombre de participants i que va esdevenir una proposta d’allò més divertida per passar el dissabte a la tarda. I ahir diumenge va ser el torn també de l’espectacle “Les vacances de Madame Roulotte”, que va fer passar una molt bona estona al públic assistent.

Últimes entrades online

Aquest dilluns a la tarda es posen a disposició de tota la ciutadania les últimes entrades disponibles per als actes de Festa Major d’aquesta setmana, a través de la plataforma elmorell.koobin.cat. Es tracta d’entrades gratuïtes, però que cal adquirir per tal de poder fer un bon control dels aforaments a totes les activitats programades.

Així mateix, des de l’organització s’ha considerat oportú canviar d’ubicació la mostra de cultura popular de diumenge dia 1 d’agost i traslladar-la al recinte annex a les piscines, per tal que l’aforament sigui una mica més gran i en puguin gaudir com més persones millor.

Per a aquest inici de setmana, val la pena destacar l’exposició “30 anys de Zeuzera Pyrina”, una mostra de l’associació Embruix que es pot veure els dies 26, 27 i 28 de 17 a 20 hores al jardí i a la sala d’actes de l’Ajuntament; els quatre passis de la gala de màgia que oferirà demà dimarts el mag Jordi Caps al jardí de l’Ajuntament; i el cinema a la fresca de dimecres, amb la projecció de la pel·lícula La Vampira de Barcelona a la plaça Maria Mercè Marçal.

Redacció