.

.

TOTS 21

El conseller del Grup Municipal Socialista, Berni Álvarez . Foto: Cedida

El conseller del Grup Municipal Socialista, Berni Álvarez, ha criticat durament que el govern municipal hagi destinat 290.000€ a la Fundació Tarragona Cultura i Coneixement, la qual no ha desenvolupat cap mena d’activitat en el darrer any. La principal tasca que té aquesta fundació és la d’obrir el Banc d’Espanya a la ciutadania executant el projecte del Rambla Science.

“Aquesta notícia és d’un escàndol amb majúscules. Quasi 300.000€ de pressupost per una fundació que no ha dut a terme cap acció per complir el seu objecte social és d’una ‘descaradura’ que aquesta ciutat no es pot permetre”, assenyalava Álvarez. El conseller afegia que l’informe de l’interventor, on s’explica que s’incorren en ‘greus dèficits’ les tasques que s’han dur a terme, és “demolidor. Aquest escrit manifesta que l’acció del dia a dia no compleix amb els objectius de la Fundació. Fet que malauradament, és una mostra més de la pèssima gestió d’aquest govern municipal”.

Els socialistes titllen de ‘molt greus’ les acusacions que parlen de no fer efectiva la feina per la qual va ser contractada la gerent (amb una nòmina de 73.000€ anuals) i demanen urgentment que Ricomà surti a donar explicacions de per què s’ha consentit aquest ‘escàndol’.

Redacció