.

.

TOTS 21

secretari d’organització del PSC del Camp de Tarragona i portaveu socialista a l’ajuntament de Salou, David Gonzàlez. Foto: Tots21

“No ens mereixem ser víctimes del mercadeig vergonyós i absolutament intolerable del Govern d’ERC-Junts que torna a relegar a les comarques tarragonines a ser víctimes d’una mena de mercat fenici tan sols per acontentar als radicals de la CUP”, així s’ha manifestat el secretari d’organització del PSC del Camp de Tarragona i portaveu socialista a l’ajuntament de Salou, David Gonzàlez, en relació a les informacions que assenyalen que el projecte de Hard Rock que s’ha d’ubicar en el centre recreatiu i turístic a Vila-seca i Salou podria retirar-se de les inversions contemplades en els pressupostos del Govern per l’any vinent.

En aquest sentit, la federació del PSC del Camp de Tarragona reitera que aquest projecte és bo per a les comarques tarragonines, pel que continua sent absolutament prioritari i que no es pot perdre més temps per a la seva concreció i posada en funcionament.

Així, cal recordar que l’acord al que es va arribar al seu dia per tirar-ho endavant contempla la creació d’un mínim de 7.000 nous llocs de treball directes així com una inversió econòmica concreta superior als 2.500 milions d’euros.

“Ens agradaria recordar humilment al senyor Aragonès i als membres del seu Govern que, precisament, un Govern està per prendre decisions i no per cedir als xantatges dels grups més radicals i minoritaris a les urnes. Als tarragonins i tarragonines que estan a l’atur que els han de dir? Que podem perdre la creació de 7.000 nous llocs de treball per les contradiccions del Govern d’ERC amb Junts i el preu a pagar pel suport dels antisistema de la CUP? Això no és seriós”, ha argumentat David González.

El PSC defensa que no es pot perdre més temps i menys generar inseguretats i incerteses perquè es poden acabar posant en risc les inversions. En el seu moment el PSC va saber posar l’interès del país per davant dels interessos partidistes i ara ho tornem a fer oferint al Govern poder aprovar uns comptes necessaris a peu de carrer després d’aquests darrers anys de pandèmia sense haver de sotmetre’s als dictats dels grups radicals. Com a societat no podem acceptar fer més passes enrere.

“Que el Govern d’ERC-Junts estigui dividit i que els seus socis de la CUP l’amenacin amb retirar-li el suport no és culpa dels ciutadans de les comarques tarragonines. Fa menys de quatre mesos el mateix conseller d’economia afirmava solemnement que projecte de Hard Rock era “prioritari” i que seguia “completament viu”. En què quedem? Té valor o no la paraula d’un conseller de la Generalitat? Tot val per acontentar la CUP i anar tirant un Govern sense rumb ni un mínim de cohesió interna? Ni podem perdre més temps, ni val a badar amb aquesta successió de declaracions contradictòries”, ha conclòs David Gonzàlez.

Finalment, la federació del PSC del Camp de Tarragona ha recordat que la posada en marxa del projecte permetrà enfortir també el turisme de convencions que és un dels sectors que generen ara mateix més riquesa al nostre país. Així mateix, l’acord subscrit al seu moment amb el PSC incloïa una vintena de mesures per reactivar l’activitat industrial a les comarques tarragonines i crear així nous llocs de treball. “El territori no té cap dubte que aquestes inversions són absolutament imprescindibles. Els que mostren desorientació i incertesa són, malauradament, ERC i Junts al Govern de la Generalitat.”