.

.

TOTS 21

La portaveu del grup municipal socialista, Sandra Ramos. Cedida.

La portaveu del grup municipal socialista, Sandra Ramos. Cedida.

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha titllat de legislatura perduda, els quatre anys del govern municipal en matèria d’igualtat: “Pel que fa a les  polítiques feministes, s’han perdut quatre anys. En aquesta legislatura, no s’han dut a terme els projectes necessaris pel moviment feminista, com són el Casal de les Dones, la incorporació de l’agent d’Igualtat i que els serveis d’atenció a les violències, no depengui de Serveis Socials, per portar-ho des del departament d’Igualtat”.

Les i els socialistes tarragonins asseguren que la responsabilitat que aquestes iniciatives no hagin vist la llum és de qui té el control dels recursos econòmics i humans, el conseller d’Hisenda, Jordi Fortuny, i de qui lidera aquest govern, l’alcalde Ricomà: “Des del PSC, volem reivindicar que les accions que realitza el departament d’Igualtat són vitals per consolidar els valors democràtics de la nostra societat. Tenim clar que l’agenda feminista no forma part de les seves prioritats polítiques”.

La portaveu socialista ha lamentat que en més d’una ocasió la manca de dotació de personal a Igualtat, ha provocat que alguns serveis essencials, com el servei d’atenció psicològica i jurídica a les víctimes de violència masclista, han estat alguns mesos sense donar servei: “És incomprensible que serveis tan primordials, restin tancats per la incompetència de gestió de l’actual govern municipal. Un cop més, volem reclamar que es reverteixi aquesta situació que pateix l’àrea de feminismes i es doti del pressupost necessari per dur a terme aquestes demandes”.