TOTS 21

La socialista Sandra Ramos, en roda de premsa, Foto: Cedida

El Grup Municipal Socialista, arran dels darrers macrobotellots que s’han produït a la platja de l’Arrabassada i de les posteriors declaracions de l’alcalde Pau Ricomà, critica «l’evident falta de lideratge per part de l’actual govern d’ERC, Junts per Tarragona i la CUP».

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, manifesta «la seva preocupació per la manca de previsió per part d’aquest govern municipal, la falta de planificació en la gestió del conflicte i la ja més que evident carència de lideratge polític». El PSC demana que s’assumeixi «alguna responsabilitat per la mala gestió política» i què exposi quines seran les mesures que es prendran a partir d’ara per evitar que aquests macrobotellots es tornin a produir.

Els socialistes tarragonines consideren que la solució no ha de passar necessàriament pel toc de queda i que els botellots són il·legals amb pandèmia o sense. Per això, Ramos «demana que l’alcalde Ricomà parli de solucions i no de culpables i què no dipositi tota la responsabilitat en els ciutadans i ciutadanes d’aquesta ciutat».

Redacció