.

.

TOTS 21

La portaveu municipal socialista, Sandra Ramos. Foto: Cedida

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha proposat aprovar una declaració institucional, al proper plenari del dia 3 d’abril, en agraïment i suport a tots els treballadors i treballadores que estan “a primera línia combatent el Covid-19”. El PSC tarragoní, amb aquesta iniciativa, vol donar les gràcies, de manera conjunta amb la resta dels partits polítics, a tots aquells sectors que estan fent el màxim possible perquè la ciutadania estigui sana i proveïda.

Ramos creu que és “de justícia” que tots els professionals sanitaris, del sector de l’alimentació, de la neteja, del món de la comunicació i els transportistes rebin un reconeixement institucional. La portaveu socialista ha explicat que presenten aquesta proposta perquè “és el moment de sumar per superar aquesta crisi” i afegeix que la feina que toca fer a tots els partits polítics consisteix a ajudar el màxim possible, aportant cadascú els coneixements que tingui i deixant de banda els partidismes: “aporta o aparta”, ha destacat Ramos.

El PSC també ha volgut mostrar la seva preocupació perquè “ningú es quedi enrere” i anuncia que, durant els propers mesos, “s’haurà d’apostar molt en serveis socials, potenciar les polítiques públiques d’ocupació i donar ajudes al petit comerç local”.