.

.

TOTS 21

Grup socialista a Salou. Foto: Tarragona21

Grup socialista a Salou. Foto: Tarragona21

Els membres del PSC a Salou que negociaven un acord de govern amb el grup de CiU-FUPS, han decidit no acceptar la proposta elaborada per CiU, no obstant assumir moltes de les pretensions i demandes del PSC.

Segons clàusula de la mateixa proposta, “cas de no ser acceptada per part del PSC”, CiU proposa la signatura d’un “pacte d’estabilitat” amb el compromís de continuar negociant, per tal que en el període d’un any es pugui arribar a un acord que permetria la seva incorporació al govern.

Per altra banda, el grup de CiU-FUPS s’ha mostrat totalment obert a establir pactes puntuals en temes de ciutat amb el grup de Ciutadans, i a mantenir espais de diàleg i de consens amb totes les forces polítiques amb representació municipal, sense descartar futures aliances i incorporacions al govern.

La darrera oferta

CiU ha tancat la llarga negociació oferint Hisenda, Joventut, Acció i Benetstar Social, de la Dona i Igualtat, Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Protecció Civil. A més, el PSC ocuparia la tercera i sisena tinences d’alcaldia, amb 2 membres a la Junta de Govern local. També tindria representació al Patronat Municipal de Turisme, segons representació i al Consorci del CRT, amb un representant.

El PSC havia renunciat a un any d’alcaldia, la seva primera opció, però reclamava Urbanisme.