.

.

TOTS 21

L’assemblea de militantsrecolzaper àmplia majoria la proposta presentada pel candidat que incorpora a Mei Benachi Francis Ortizentre els sis primers de la llista

L’assemblea de militantsrecolzaper àmplia majoria la proposta presentada pel candidat que incorpora a Mei Benachi Francis Ortizentre els sis primers de la llista

L’assemblea de militants del PSC de Mont-roig Miami ha aprovataquest dimarts per àmplia majoria i sense cap vot en contrala llista de les 19 persones que acompanyaran el candidat a revalidar l’alcaldia del municipi, Fran Morancho, en les eleccions municipals del proper 26 de maig. La llista suposa una renovació important respecte a la presentada pel PSC l’any 2015,amb la qual va obtenir la victòriagràcies a la qual va poder arribar de nou a l’alcaldia.

A la candidatura socialistade l’agrupació Mont-roig Miaminomés repeteixen sis de les persones que van acompanyar Fran Moranchoara fa 4 anys;les 13 restants s’han sumat al projectede cara a les properes eleccions, el que significa una renovació del 65%. Dela llista tambées desprènque hi ha una majoria de dones, 11 en total, iuna major representacióde tot el municipi, amb candidats i candidates que resideixen a MiamiPlatja, altres que ho fan al nucli de Mont-roig i altres que viuen a les urbanitzacions. Acompanyaran a Fran Morancho l’actual regidoria d’Impuls Econòmic, Comerç i Turisme, Yolanda Pérezque ocuparà el número 2 de la llista. Com a número 3 hi hauràel regidor d’Ensenyament i Serveis Socials, Enrique López.

El número 4 l’ocuparàuna de lesnovetats,una altra dona que se suma com a independent a les llistes del PSC,la veïna de Mont-roigi professional d’una llar d’infants Mei Benach, que ha volgut incorporar-se a la llista pel projecte que li ofereix elPSC i per l’equiphumàamb qui ja està treballant des de fa setmanes. El número 5 serà perl’actual regidor d’Esports i de Festes Ángel Redondo. El seguirà com a número 6 una altra cara nova, la de la professional de la Creu Roja de Tarragona Francis Ortiz, una altra candidata independent procedent de Mont-roig i que actualment resideix a Pino Altoque considera que ha arribat el moment de mullar-se pel projecte que encapçala Fran Morancho.

La llista la completen en el lloc número 7 Cristina Llorens Pardo, una jove llicenciada en Dret de MiamiPlatja; Miguel del Viso, un jove llicenciat en ADE de Miami Platjaen el número 8; Jordi Alemany, tècnic d’una empresa de serveisresident ala urbanització Costa Zèfir en el número 9 i Carmen Moreno, universitària de Miami Platja en el número 10. Segons el candidat del PSC Fran Morancho aquesta és una llista representativa de la realitat ben diversa del nostre municipii per això “portem persones amb experiència enla gestió municipal com són els actuals regidors; persones independents quehan volgut recolzarla nostra proposta pensada exclusivament per afavorir els nostres veïns sense donar-li més importància ala llengua que parlen habitualmento a la seva procedènciai evitar que debats nacionals poc productius per al dia a dia del nostre municipi”.

La llista combina treballadors, comerciants, empresaris, adults compromesos en diverses causes i jovesimplicats en el teixit festiu i associatiu del municipique creuen que la implicació en política és necessària si es vol millorar la societat.De les 20 persones que formen part de la llista també destaca el fet que 11 siguin independents i els altres 9 militin al PSC, una demostració més de l’obertura de la formació a persones amb una sensibilitat diversa però que a nivell municipal tenen clara la seva aposta per la candidatura encapçalada per Fran Morancho. El camí de la victòria“Hem guanyat les 4 últimes eleccions municipals al nostre municipi i ara ho podem tornar a fer percontinuar liderantel canvi i la transformació impulsada en els darrers quatre anys, una transformació que és ben evident i que mai fins ara havia arribat a tot el municipi, de punta a punta, sense oblidar ningú.

Però fer-ho possible necessitem un govern fort amb el màxim de regidors possibles del PSC. Sabem que el proper mandat necessitarà pactes a l’Ajuntamentde Mont-roig del Campi nosaltresper sumar amb altres partits el que posaremper davant de tot és la millora de les condicions de vida dels nostres veïns, el benestar de la gent gran i un futur digne i esperançador pels joves”, ha explicat Fran Morancho, que confia amillorar els resultats de fa 4 anys quan va obtenir 4 regidors.

LLISTA PSC MONT-ROIG MIAMI ELECCIONS 26 MAIG

1. Fran Morancho

2. Yolanda Pérez

3. Enrique López

4. Mei Benach

5. Ángel Redondo

6. Francis Ortiz

7. Cristina Llorens

8. Miguel Del Viso

9. Jordi Alemany

10. Carmen Moreno

11. Marimar Urisel

12. Montse Martínez

13. Ángel López

14. Bobi Lulian

15. Rosa Maria Tejero

16. Natividad Jiménez

17. Maria Josefa Espejo

Suplents

1. José Requena

2. Ana Caro Montes

3. Gori Mayordomo