.

.

TOTS 21

Registre fet aquest matí a Torredmebarra dirigit a Felguera

Registre fet aquest matí a Torredmebarra dirigit a Felguera

Aquest matí entorn de les 10.30h, els portaveus a Torredembarra del PSC, Jordi Solé; d’ERC, Eduard Rovira; i d’ABG, Jordi Suñé, han fet entrar per registre conjuntament una sol·licitud dirigida a l’alcaldessa accidental, Francisca Felguera, per tal que “degut a la situació actual de Corporació, sol·licitem que convoqui una reunió urgent de Junta de Portaveus per tal que ens comuniqui de quina manera es gestionarà l’Ajuntament en aquests moments, després de la sortida de l’Equip de Govern del PP i del GIT.

Segons ha pogut saber Tarragona21, els tres partits de l’oposició es solen reunir cada dos o tres dies per conèixer novetats i veure com encaminen o no la situació al consistori. Jordi Solé (PSC) considera que la proposta del PP de fer un “govern de concentració” no té sentit “amb ells” i es mostra en desconcert que CiU ni informi ni actuï després de tants dies. “Esperarem aquesta setmana a veure si hi ha respostes sinó mirarem de forma conjunta com actuem”, ja que considera que “no es pot allargar més l’angoixa de la ciutadania desesperada” davant aquesta situació. Fins i tot es pregunta què passarà amb la Festa del Quadre del dia 15 o la previsió de proper plenari en una setmana. A la vegada recorda que a l’estiu el municipi compta amb 60 mil habitants i “cal garantir els serveis i seguretat mínims”.

“Entenem que l’alcaldessa accidental, per dignitat, hauria de convocar la junta de portaveus el més aviat possible, sinó dimecres, dijous”, manifestava ahir el regidor d’ABG, Lluís Suñé, a Tarragona21, tan bon punt va acabar la trobada entre els membres de l’oposició. “Només volem sentir que ens garanteixin l’estabilitat al municipi i que tots els regidors imputats dimitiran de les seves funcions perquè així no podem seguir”, va etzibar Suñé.

L’Ajuntament per la seva part, segueix sense pronunicar-se.

-Adrià Recasens-