.

.

TOTS 21

Ivan Navarro. Foto: Infocamp

El PSC ha decidit crear una junta gestora a l’agrupació socialista de Vila-seca després de detectar presumptes irregularitats comeses per part de l’actual portaveu municipal socialista a l’Ajuntament, Ivan Navarro.

La nova junta gestora estarà presidida per Joan Anton Ramírez, alcaldable del PSC-Vila-seca Som Tots a les eleccions municipals del mes de maig vinent.

Així mateix, el PSC ha decidit cessar al regidor Ivan Navarro com a membre del grup socialista del consistori, decisió que ha transmès tant a la corporació com a l’alcalde del municipi.

El motiu que ha justificat aquestes decisions orgàniques han estat les presumptes irreguralitats comeses per l’esmentat regidor en l’exercici de les seves responsabilitats polítiques en el grup municipal socialista. En aquest sentit, el PSC reitera que l’estricte compliment ètic i correcte de la gestió dels recursos públics ha estat, és i serà una de les característiques essencials del compromís polític del socialisme democràtic en el funcionament dels consistoris del país.

En aquest sentit, el portaveu de la coalició PSC-Vila-seca Som tots, Joan Anton Ramírez, ha emfatitzat que “la meva candidatura i el meu projecte tindrà una actitud de tolerància zero envers els possibles casos de corrupció o de gestió inadequada dels recursos públics, tal com exigeix –amb raó- la ciutadania. No ens tremolarà mai el pols per prendre les mesures contundents que calguin per tallar de soca-rel qualsevol comportament èticament reprovable”, ha conclòs.

Redacció