.

.

TOTS 21

La portaveu del PSC de Tarragona, Sandra Ramos. Foto: Eloi Tost

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha reclamat al govern municipal que recondueixi la seva actitud amb les entitats, després que hagin rebut una notificació de l’ajuntament (des del PSC se’n mostra còpia d’una dirigida a una associació de veïns de Sant Pere i Sant Pau) en la qual se’ls informava que haurien d’abandonar el seu local d’aquí a dos anys. “No pot ser que els partits amenacin a les entitats socials, veïnals i culturals amb expulsar-les, quan el propi govern encara no ha complert amb els compromisos de manteniment dels locals”, denuncia Ramos.  

Els socialistes insten a ERC a reconduir “la seva actitud d’amenaçar amb el desnonament a les entitats i que comenci  a col·laborar amb totes elles”. Ramos reivindica la necessitat de tenir el Pla de Manteniment dels locals per poder fiscalitzar la seva execució: “Des de fa tres anys  que demanem constantment una planificació i calendarització de l’arranjament i millora pels locals de les entitats de la nostra ciutat”. 

El PSC explica que la cessió dels locals és un tema “complex” que prové de l’època de l’alcalde Joan Miquel Nadal i assegura que aquesta ordenança de regulació “s’ha pogut dur a terme gràcies a la diagnosi prèvia que va realitzar l’anterior govern socialista per cada entitat”.

Per tots aquests motius, Ramos ha sol·licitat un llistat de quines són les entitats a les quals se’ls ha enviat la notificació de desnonament del local:  “A aquest govern li perden les formes constantment, per això reiterem la necessitat de reconduir la seva actitud amenaçant per una de col·laborativa i deixar de generar alarma a la ciutadania”. 

Redacció