.

.

TOTS 21

Sandra Guaita ha presentat l'aplicació aquest matí. Foto: Cedida

Sandra Guaita ha presentat l’aplicació aquest matí. Foto: Cedida

El PSC Reus ha presentat aquest matí una aplicació mòbil que permetrà a la ciutadania denunciar qualsevol desperfecte de la via pública, com ara un banc trencat, una fanal en mal estat, voreres trencades, etc. “Aquesta és una iniciativa que demostra, un cop més, l’interès per escoltar els reusencs i les reusenques, tenir-los en compte i actuar allà on reclamin”, apunta la candidata del PSC a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, qui remarca que “amb l’aplicació escoltarem la ciutadania i amb la brigada d’intervenció ràpida solucionarem una de les preocupacions dels nostres ciutadans, que és l’estat dels nostres carrers”.

A través de l’app la ciutadania enviarà directament a l’Ajuntament la incidència i des de la regidoria corresponent s’enviarà un missatge al denunciant en 24 hores perquè pugui seguir l’estat i la solució de la seva demanda a través de l’app. “Aquesta aplicació serà d’un ús molt senzill perquè tothom la pugui fer servir i, a més, per tal d’evitar l’escletxa digital, mantindrem i potenciarem els canals que ja es fan servir ara com és la trucada telefònica o el correu electrònic”, ha matisat Guaita.

“El veïnat reivindica sovint diverses actuacions al seu barri, però aquesta no arriben mai o triguen massa temps. Amb aquesta aplicació ens podran fer arribar la incidència en el mateix moment que la vegin i rebran una resposta immediata”, detalla Guaita. Tal com ha detallat l’alcaldable socialista, qui afegeix que una vegada s’hagi arranjat el problema, l’Ajuntament contactarà amb la persona denunciant per tal de comprovar que s’ha arreglat correctament i faci una valoració de la gestió.

Guaita ha destacat que “amb aquesta proposta donarem una resposta ràpida a les demandes ciutadanes, treballant així en el primer eix per transformar la ciutat, les persones, i també aplicarem el concepte smart a la ciutat, ja que a partir de la innovació millorarem el dia a dia de la ciutadania”.