.

.

TOTS 21

L’actual alcalde Oscar Sánchez, ha presentat davant l’agrupació local els noms que conformen aquesta llista

L’actual alcalde Oscar Sánchez, ha presentat davant l’agrupació local els noms que conformen aquesta llista

El PSC de Constantí ha donat a conèixer aquest dijous la llista amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig. L’Agrupació local ha celebrat aquest vespre una Assemblea extraordinària en què estaven convocats un total de 22 afiliats, que l’han aprovat per unanimitat.

El cap de llista, l’actual alcalde Oscar Sánchez, ha presentat davant l’agrupació local els noms que conformen aquesta llista, amb algunes novetats respecte a la llista presentada ara fa 4 anys, a les eleccions del maig de 2015.

Oscar Sánchez repeteix com a cap de llista, mentre que Dolors Fortuny i Vicenç Maceira, també repeteixen en els números 2 i 3, respectivament. La novetat és la incorporació de Virginia Bautista en el número 4. L’actual regidor Jordi Pérez serà el número 5 de la llista, i María García la número 6. En el número 7 de la llista hi haurà Ismael Perroni.

Es tracta d’una candidatura paritària amb sis persones independents. Respecte a la llista d’ara fa quatre anys, s’han incoporat quatre cares noves, tred dones i un home.

Durant la presentació de la llista l’alcalde Oscar Sánchez ha afirmat que “és una llista guanyadora, per garantir el futur del poble a tots els nivells: benestar social, inversions i el desenvolupament econòmic de Constantí”. Un cop aprovada la llista per l’agrupació local, ara s’enviarà al Consell de Federació per a la seva ratificació.

Llista PSC eleccions municipals 2019:

1-Òscar Sánchez
2-Dolors Fortuny
3-Vicenç Maceira
4-Virginia Bautista
5-Jordi Pérez
6-María García
7-Ismael Perroni
8-Mariana Buger
9-Alfonso Riscos
10-Ana M. García
11-Víctor Paz
12-Mercedes Martínez
13-Cristóbal Ramírez