.

.

TOTS 21

'Si de verdad pudiera' és la primera novel·la amb BSO de Marc C. Griso

‘Si de verdad pudiera’ és la primera novel·la amb BSO de Marc C. Griso

El productor Marc C. Griso (Tarragona, 1980) publica aquesta primavera la seva primera novel·la ‘Si de verdad pudiera‘ de la que també ha escrit la BSO a base de temes chilllounge i deephouse. Com a prèvia del seu nou projecte, a partir d’aquest dilluns ja es pot llegir o descarregar de forma gratuïta els tres primers capítols de la seva nova obra; i en unes setmanes presentarà de manera oficial el senzill promocional de la BSO, ‘Little 22′.

‘Si de verdad pudiera‘ és una novel·la formada per dues històries paral·leles ubicades a Barcelona i Madrid respectivament on, fruit de l’atzar i del destí, els personatges de la trama acabaran trobant-se a Tarragona. Segons l’autor, “la novel·la acaba reflexionant sobre la llibertat de decidir allò que realment voldríem portar a terme si res ni ningú ens ho impedís”. “Situacions del dia a dia, l’amor, el treball, la relació amb la família i parella i com es combinen aquests elements amb els desitjos més interns i personals dissenyen la trama d’aquesta primera novel·la”, ha destacat l’autor.

L’obra arriba acompanyada d’11 cançons de música electrònica escrites per Griso i han estat gravades durant el passat 2014 al seu propi estudi. Músics com Simón Fernández, Toni Just, Àngel Santiago, Joan Martí, el vocalista Rangel o l’artista Estela Martin han acompanyat a Marc C. Griso en aquest segon viatge per la música electrònica en els seus diferents gèneres i estils. En aquesta ocasió, Ivan Torrent, compositor de música de cine i productor amb una important trajectòria en el món de la música a nivell internacional, ha estat el director musical de tot el projecte.