.

Instant del partit dels sèniors

Aquest migdia ha tingut lloc el partit dels sèniors de la lliga de Primera Catalana contra Hospitalet B, partit que ja es preveiea difícil.

El partit ha començat amb un Tarragona amb molta empenta que ha començat puntuant amb la transformació d’un cop de càstig. No obstant l’Hospitalet B, que s’ha presentat amb reforços del Primer Equip, que aquesta setmana descansava, s’ha refet de seguida i s’ha equilibrat el matx.

En el minut 8 l’Hospitalet B s’ha avançat en el marcador amb un assaig, fins que en el minut 22 els Voltors s’han tornat a posar per davant en el marcador amb un altre assaig i la corresponent transformació. Però malauradament en els últims minuts de la primera part els de l’Hospitalet B han començat a atacar amb molta força i han aconseguit dos assajos que han fet acabar la primera part en un 13-19 desfavorable pels Voltors.

La segona part ha començat com la primera, amb la transformació d’un cop de càstig per part del Tarragona, però a partir d’aquest moment el partit s’ha encallat amb un clar domini dels Voltors, però sense que poguessin aconseguir cap punt, fins que als últims deu minuts els d’Hospitalet han atacat amb força i aconseguit un nou assaig. Lluny de rendir-se, els Voltors han seguit l’atac i fruit d’aquesta voluntat, en el minut 77, s’ha aconseguit un assaig pels tarragonins. Una última transformació d’un cop de càstig per part de l’Hospitalet B ha acabat de maquillar el resultat en un 18-27.

Tot i la derrota hem pogut veure uns Voltors que no s’han rendit en cap moment i que poc a poc van millorant la seva forma física i el seu joc.

Empat amb sabor a derrota per part dels cadets

Per altra banda, els cadets del Rugby Tarragona s’han enfrontat aquest matí a les 10, 30h amb els jugadors de Quimic ER; un partit molt disputat que ha acabat amb un empat.

En un matí amb sol radiant el Club de Rugbi Tarragona ha rebut en el Complex Educatiu als Químics. Els Voltors necessitaven guanyar aquesta trobada si volien mantenir-se primers en la lliga. No és habitual que els sub 18 juguin en diumenge però si hi ha alguna circumstància que influeixi negativament jugar aquest dia només ha afectat als jugadors del Tarragona.

En un primer temps absents, placatges insuficients i de joc inconnex, l’equip visitant agafava les regnes del partit i abans de la primera part, en dos cops successius es posaren en avantatge de 0-12. Els Voltors han reaccionat i esanant al descans descomptant amb un try convertit 7-12.

En la segona part més del mateix, els Quimícs més ordenats imposen el ritme del joc. El Tarragona finalment treu a lluir el seu estil però massa tard, per acabar la trobada en un empat a 17 amb un clar sabor a derrota.