.

El Primer Equip dels Voltors torna a caure a Girona. Foto: Coia Escoda

El primer equip dels Voltors torna a caure a Girona. Foto: Coia Escoda

Els Voltors del Primer Equip van viatjar ahir al migdia a Girona per enfrontar-se al GEiEG en la cinquena jornada de la lliga de DHC, i malgrat sortir amb moltes ganes al camp, en pocs minuts, el partit va passar a mans dels gironins que aconseguiren un marcador de 41 a10 amb bonus ofensiu.

La crònica d’Eloi Boix:

“La mentalitat individual i l’organització col·lectiva són dos fonaments bàsics en els quals s’ha de recolzar l’èxit d’un equip de rugby. Una vegada més aquesta temporada, aquestes dues característiques es van trobar a faltar en l’equip dels voltors que es va enfrontar al GEiEG.

Arribaven els components de l’expedició del CR Tarragona disposats a continuar amb les bones sensacions que va deixar la primera part de l’últim partit contra INEFC Lleida. Aquestes intencions semblaven confirmar-se durant els instants inicials de partit on el joc dinàmic d’atac dels tarragonins lluitava de tu a tu contra el de suport i potència dels centres dels gironins.

Vint minuts és el que van tardar els voltors en canviar el que semblava un somni per un dels pitjors malsons. El GEiEG aprofitava la mala organització defensiva dels voltors per a trobar espais entre línies i a la zona exterior del camp per a sumar una marca darrere l’altra (a la mitja part ja havien aconseguit el punt bonus ofensiu). La idea d’embrutar la sortida de pilota en els rucks quan la possessió era dels gironins va ser malentesa i l’acumulació excessiva de jugadors tarragonins en els punts de trobada juntament amb la falta de rigor tàctic dels membres que es mantenien fora dels agrupaments propiciava una falta d’efectius quan la pilota circulava que es traduïa en placatges en situació de desavantatge que eren eludits amb massa facilitat i el guany de metres conseqüent.

A la segona part va continuar sonant música segons la marcava l’equip local i res va poder fer canviar aquesta dinàmica. Els canvis de jugadors introduïts per canviar la dinàmica del partit van ser intranscendents i fins i tot en algun cas van accentuar la caiguda en picat de l’equip en el tram final en el qual els voltors van poder anotar la marca de l’honor a les acaballes del partit.

Partit gris doncs el que van oferir uns voltors que s’hauran d’aplicar en termes defensius i mentalitat tan individual com col·lectiva en els partits que resten de campionat si no es volen treure aquest mal regust de boca que els està començant a deixar aquesta irregular segona volta que, no s’ha d’oblidar, és el nivell més alt on ha competit el Club de Rugby Tarragona en tota la seva història.
Equip del CR Tarragona: Villacampa, Roberto, Kiko, Jordi, Adolfo, José, Xavi Beltran, Marcel, Juanda, Pau, Gaite, Jere, Ricardo, Rojas, Agus. Suplents: Juanca, Adrián, Fenton, Paco, Eloi, Luis, Alex, Íñigo.

Infantils guanyen i cadets perden, per poc, a casa

Ahir dissabte 13 de febrer també tenien partit de lliga a casa els infantils S16, que jugaven amb Spartans de Granollers, i els S18 cadets amb Hospitalet RC.

Els infantils van obtenir una solvent victòria (34-0) davant uns Spartans amb un equip gran físicament, encara que poc madur tècnicament.

Els cadets, tot i haver estat guanyant tot el partit a l’Hospitalet RC, van veure com es girava el marcador a última hora quedant en 13-19, en un desafortunat partit en el que va faltar esportivitat per part dels visitants i un excés d’agressivitat.