.

Primer partit de la pretemporada al Pavelló del Serrallo, amb tot un derbi. Un derbi on des del primer moment es notava la falta de rodatge dels dos equips. Els dos entrenadors, com no podia ser d’una altra manera, van optar per donar molta rotació de jugadors.

El primer quart, on en cap moment cap dels dos equips va agafar el control del partit, va acabar amb un 16 – 13 a l’elecrònic.

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica. Cap dels dos equips aconseguia agafar un avantatge de més de cinc punts. L’Ibersol CBT a mitjan segon quart, va assolir posar un 27-21. Obrir una petita diferència al marcador que va aconseguir ampliar fins als deu punts, però el Valls, en uns dos darrers minuts va aconseguir retallar la diferència fins al 33-27, al que es va arribar al descans.

A l’inici del tercer quart, semblava que l’Ibersol CBT volia recuperar un altre cop el control del partit. Continuava dominant el marcador, però en cap moment aconseguia trencar el partit. Sempre amb diferències entre els cinc i els deu punts, El dos equips van entrar en una fase d’intercanvi de cistelles i amb la mateixa dinàmica de rotacions de jugadors per part dels dos entrenadors. Al final del tercer quart, amb dos darrers minuts bons de l’Ibersol CBT va posar el marcador en 49-40.

Un tir de tres de David Fernández als primers segons del darrer quart, podia haver trencat la barrera dels deu punts, però no va ser així. Valls va pujar la intensitat defensiva i davant el bloqueig que patia l’atac de l’Ibersol CBT, amb 49-42 i set minuts per arribar al final del partit, Berni va decidir demanar un temps mort per intentar redreçar la situació. El temps mort, va donar resultats i l’Ibersol amb 53-42, trencava per primer cop la barrera dels deu punts.

Ràpidament, el Valls, va tornar a recuperar distància. Faltant poc més de tres minuts Berni va demanar el seu segon temps mort. Després d’un triple errat d’Adrià Duch, un cop de dits d’Ander, va tornar a posar la diferència en deu punts. Semblava que el partit podia estar bastant decidit, però quan faltaven dos minuts per acabar, un parcial de 0-6 del CB Valls, va igualar de nou el marcador.

Al darrer minut es va entrar amb 57-53. Un triple errat de David Fernández, semblava que donaria opcions a l’equip visitant, però Valls va perdre la pilota intentant sortir al contraatac. Marc Buscail amb una cistella de dos va donar una mica d’oxigen a l’Ibersol. Un triple de Duch quan faltaven 10 segons, va sentenciar el partit. Al final 62-56 i la primera victòria de la temporada es va quedar al Serrallo.