TOTS 21

‘Atardecer medieval’, d’Enric Carrera Romero, s’ha fet amb el primer premi.

L’ajuntament del Creixell ha fet públic aquest dilluns el nom dels guanyadors del Primer Concurs de Fotografia d’Instagram #estiucreixell21, organitzat per l’àrea de Turisme. La primera posició se l’ha emportat una fotografía presentada per @enriccarrera23 amb el títol ‘Atardecer medieval’ i que ha obtingut ‘580 like’ a instagram. L’autor és Enric Carrera Romero i s’ha fet amb una estada de cap de setmana al Càmping Gavina de Creixell.

La segona fotografía guanyadora ha estat la presentada per @sirg69 amb el títol ‘El paradís’, obtenint ‘465 like’. L’autor és Sergi Costas González i ha guanyat una estada de cap de semana al càmping Creixell Camping & Family Resort.

La tercera fotografía guanyadora ha estat la presentada per @infinimar10 amb el títol’ Sur la plage i que ha obtingut ‘179 like’. L’autora és Mar Hernández de Gracia i ha guanyat una estada de cap de semana al Càmping Capfun – Camping L’Alba de Creixell.

La quarta fotografía guanyadora ha estat la presentada per @mcc_seat124fl amb el títol ‘El Lleó i la tormenta’ i que ha obtingut ’84 like’. L’autor és Manuel Castro Cabrera i ha guanyat un sopar per a 2 persones al Xiri L’Esclat.

Podreu veure totes les fotografies guanyadores al compte d’instagram de l’àrea de Turisme de Creixell: https://www.instagram.com/turismecreixell_oficial/ i al hastag #estiucreixell21

Des de l’àrea de Turisme de l’ajuntament de Creixell la regidora delegada Silvia Farrero, ha palesat la seva satisfacció de la bona acollida que ha tingut aquest primer concurs de fotografia d’instagram de Creixell i sobretot de la participació ja que per aquest primer concurs s’han rebut més de 130 fotografies.

Els guanyadors i guanyadores s’hauran de posar d’acord directament amb l’establiment patrocinador per a gaudir del seu premi.

Moltíssimes gràcies a tothom per participar en aquesta primera edició del concurs de fotografía de Turisme de Creixell.

El concurs ha estat patrocinat per Càmping Gavina i Restaurant Gavina, Càmping i Restaurant Sirena Dorada, Càmping Creixell, Càmping L’Alba-Capfun i Xiri L’Esclat.

Redacció