.

.

TOTS 21

L'alcalde Ballesteros discutint ahir amb els comerciants davant del mercat. Foto-Tarragona21

Després de la visita de Ballesteros a l’entorn del Mercat Central, el president de l’Associació de Comerços, Miquel Arrufat, de l’entorn del mercat ha fet una valoració de la situació. En primer lloc, valora positivament la presencia de l’alcalde “donant la cara i oferint explicacions de les causes de l’endarreriment de la finalització de les obres”. Arrufat parla en nom dels comerciants dient que entenen que si l’alcalde assumeix un compromís personal demostra la seva implicació en la recerca de solucions per desencallar aquest problema.

El president també valora en un comunicat que en els últims dies s’han fet estretes les relacions entre comerciants i l’Ajuntament, cosa que “ajudarà a minimitzar les conseqüències de l’endarreriment de l’obra”. Arrufat aposta per treballar plegats i aportar solucions per fer la zona “més habitable, comercial, segura i atractiva” cosa que farà que “l’entorn del Mercat torni a ser el cor de la vida dels tarragonins”.

Els comerciants valoren positivament la reactivació de la zona pel Nadal amb la reactivació de les obres, el trasllat de les parades de bus, la il·luminació nadalenca i la instal·lació del pessebre de la ciutat.

En el manifest del president de l’Associació de Comerços de l’entorn del Mercat Central, Miquel Arrufat ha demanat als grups municipals i a tots els protagonistes en l’obra que “renunciïn a plantejaments interessats i partidistes i treballin tots junts amb un objectiu comú” per acabar l’obra el més aviat millor i en benefici del Mercat, del seu entorn i de la ciutat sencera.