TOTS 21

La Festa Major dels Pallaresos pren embranzida a partir d’aquest dimarts, amb el pregó a càrrec dels responsables de l’àrea de Salut de la localitat en homenatge a la seva tasca durant la pandèmia. La jornada sumarà també el resconeixement a l’associació Afer de la Dona, per la seva trajectòria en els darrers 30 anys, i acabarà amb música, salsa i ball. La programació s’ha vist alterada en part per tal poder complir amb la normativa que estableix el Departament de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya,en prevenció de la covid.

Dimarts, dia 3 

19 hores, Centre Jujol. Proclamació de l’Hereuet i a Pubilleta. A continuació, pregó de Festa Major a càrrec de la Dra. Lourdes Clotas el Dr. Jordi Ferrer i l’adjunta de direcció, infermera pediàtrica, Sonia González. En acabar, entrega del penó i reconeixementa l’Associació Afer de la Dona, per la seva trajectòria durant aquests 30 anys.

20:30h Quartet de Clarinets de Tarragona, FCSM. Oferiran una sèrie d’estils musicals, de peces molt significatives del seu repertori. Inscripcions gratuïtes fins al 28 de juliol. Aforament limitat.

Dimecres, dia 4 

19:30h Carrer Alt, acte homenatge amb motiu dels 30 anys de trajectòria de l’Afer de la Dona, amenitzat per l’actuació del mag Nebur. Inscripcions gratuïtes fins al 28 de juliol. Aforament limitat.

Dijous, dia 5 

19:00h – 23.00h Des de l’ajuntament, Scape Room Familiar, activitat apta per a totes les edats. Se sortirà per grups i es coneixerà la història real de la profecia de l’últim càtar. Humor, emoció, intriga, diversió i treball en equip,

Divendres, dia 6

11:00h, espectacle infantil a la Font Mina. Aforament limitat.

12:00h Sala d’actes Centre Jujol, inauguració del’exposició de l’Afer de la Dona, ‘Cistells, paneres i cabes’.

19:30h Des de l’Ajuntament i fins a l’Església de Sant Salvador, Anada a l’Ofici. Recorregut: Av. Catalunya, Jujol, Nou i Plaça de l’Església. La Corporació Municipal sortirà de l’Ajuntament precedida dels elements del seguici popular, i acompanyada de la pubilleta i l’hereuet, la colla Gegantera dels Pallaresos, el Ball de diables petit, un representant de cada entitat municipal, tot amenitzat per la Xaranga Tocabemolls.

20:00h Missa Solemne de la Transfiguració de Sant Salvador.

21.00h, Correfoc amb el Ball de Diables Els Pallaresos a l’avinguda Catalunya (no serà itinerant). Caldrà fer reserva prèvia.

22.000h a la pista poliesportiva del carrer Tarragona, Tributo a Queen Show Must Go on oferirà una fidel Proposta en escena que emula completament a l’autèntic i carismàtic Freddie Mercury, 120 minuts de pur Queen. Inscripcions gratuïtes fins al 28 de juliol. Aforament limitat.

Dissabte, dia 7

12:00 – 14:00 h Centre Jujol, Exposició de l’Afer de la Dona. Col·labora: l’Afer de la Dona

9:00 – 13:00h i 17:00 – 21:00h Sala de plens de l’Ajuntament, ‘Amb una vegada no hi ha prou, vine a Donar Sang!’. Per a tu, la donació és un acte segur i gens dolorós. Per a altres, pot suposar la vida. Vine a donar sang! Inscripcions gratuïtes fins al 28 de juliol. Aforament limitat. Al Consultori mèdic dels Pallaresos.

Inauguració del monument als donants de sang dels Pallaresos, fet per l’artista Francisco Gassó Pedrós. L’hora es comunicarà a les xarxes socials.

22.00h Pista Poliesportiva del carrer Tarragona, Festa Jove amb l’actuació del grup Loca Histeria-Falquera.  Aforament limitat.

Diumenge, dia 8

12:00 – 14:00h Centre Jujol, exposició de l’Afer de la Dona. Col·labora: Afer de la Dona

18:30 – 20:00h Carrer Alt, tallers familiars amb la Penya Blau-Grana. Les activitats que ens oferiran són:

• Concurs de pinta: ¿Què és el Barça per a tu? (2 categories: menors de 6 anys i menors de 12 anys).

• Concurs d’avions de paper (menors de 12 anys)

• Circuit d’aigua (de 4 a 12 anys) no oblideu el banyador per a aquesta activitat.

Inscripcions gratuïtes fins al 28 de juliol. Aforament limitat

22:30h Monòleg ‘Yo sobreviví a la EGB’, a càrrec del Jordi Merca.

24:00h Espectacle de Focs Artificals, amb la Pirotècnica Estalella

Cal tenir present que els actes que figuren en aquest programa estan condicionats sempre a possibles canvis, per tal de complir amb les restriccions que puguin aprovar-se fins a l’últim moment.

Redacció