.

.

TOTS 21

El Peyu, actuant al Morell, a la fi. Foto: Tots21

L’any passat no va poder ser per culpa d’una pandèmia que es va carregar la segona setmana de Festa Major de sant Abdó i sant Senén del Morell. Estava convidat a fer el pregó, però la seva actuació es va haver de suspendre.

En aquesta ocasió ha pogut ser i divendres a la tarda, el popular Peyu televisiu i radiofònic feia les delícies d’un nombrós públic del Morell disposat a seguir-lo des de l’Avinguda de Catalunya, bunkeritzada com mai per respondre a les demandes sanitàries i amb vuit vigilants privats contractats -i un de municipal a l’exterior-, com recordaria el mateix showman.

En Peyu feu una paròdia dels pregons de Festa Major, enfotent-se del mort i del qui el vetlla, amb l’espontaneïtat rural que el caracteritza. Abans de la seva intervenció, l’alcalde, Eloi Calbet, agraïa a les regidories de Festes i Cultura l’esforç que han fet per tirar endavant una festa condicionada pels criteris que cada setmana anava incorporant el Procicat, tal vegda l’organisme públic que avui per avui provoca més rebuig entre els consistoris. També ha agraït el comportament responsable del públic que segueix les indicacions de les autoritats en aquestes festes pandèmiques.

Seguiu el programa de la Festa Major del Morell en aquest enllaç