.

.

TOTS 21

Una imatge d’arxiu d’un tram de l’avinguda del Comerç, on es veuen els terrenys d’Adif. Foto: Google Maps

El secretari nacional de formació del Partit Popular, Jordi Roca, i el president local del partit a Reus, Sebastià Domènech, han visitat aquest passat dimecres al vespre els terrenys que Adif té a la zona de l’avinguda del Comerç de la ciutat de Reus «per demanar que els cedeixi a l’Ajuntament perquè es pugui millorar tota la zona».

Roca ha indicat que «és important que la demarcació mantingui les seves reivindicacions per a Adif independentment del color del govern central» i ha afegit que «no beneficia els veïns de Reus ni l’actitud d’altres vegades per part de les administracions locals, ni de la deixadesa actual». El dirigent popular ha assegurat que «és hora que els responsables de Reus defensin la ciutat encara que ara els seus partits donin suport al govern de Pedro Sánchez».

Per la seva banda, el president local del PP ha afirmat que «els terrenys d’Adif de l’avinguda del Comerç són molt importants per a la ciutat» i ha criticat que «el consistori farà un pedaç amb un pas elevat». Així, Domènech ha proposat que «cal demanar a Adif la cessió dels terrenys i pensar en el futur, urbanitzant tota la zona».

També ha recriminat que «l’alcalde, Carles Pellicer, i la seva coalició de govern presenten la remodelació del passeig de Mata i no han tingut en compte uns terrenys amb el que representen per a la vertebració de la ciutat».

Reusdigital / GDDCT