.

.

TOTS 21

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez Camacho, al centre, junt al president provincial, Alejandro Ferández, (dreta) i el secretari general, Sebastià Domènech (esquerra)

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez Camacho, al centre, junt al president provincial, Alejandro Fernández, (dreta) i el secretari general, Sebastià Domènech (esquerra)

Després del resultat de les europees, el Partit Popular de Catalunya (PPC) engega el camí cap a les municipals on en el cas de Tarragona s’ha anunciat una campanya específica per reforçar el cap de llista provincial, Alejandro Fernández, i buscar els millors candidats per incrementar la presència del partit a les comarques tarragonines.

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez Camacho, ha presidit aquest matí a Tarragona un Comité Executiu Provincial junt al president provincial, Alejandro Fernández, i el secretari general, Sebastià Domènech que “ha estat massiva i amb molta participació tot i l’hora de convocatòria” ha valorat Camacho un cop acabada la reunió.

No ha estat l’única aquest matí, ja que se n’ha dut a terme una altra a Lleida “en la línia del Comitè Executiu de Catalunya de voler reforçar les estructures del partit arreu de Catalunya” ha manifestat.

Entre les remodelacions que està duent a terme el partit, Josep Llobet serà el nou secretari general adjunt de les comarques de Tarragona, Lleida i Girona. A partir de dijous començarà a haver-hi reunions amb els presidents de totes les comarques de Tarragona per tal de “incrementar i reforçar la nostra presència al territori”.

Autocrítica sobre el resultat de les europees

Valorant el resultat de les eleccions europees, Camacho reconeix que “no és el resultat que hauríem desitjat”, ja que esperaven “que el nostre votant es mobilitzés més i hi ha una part que no ho ha fet com hauríem volgut”.

En clau territorial Camacho ha dit que es començarà a treballar per reforçar les llistes municipals sobretot a les comarques on és més necessari recuperar la confiança. Es reforçarà el cap de llista tarragoní Alejandro Fernández “estant convençuts que serà el proper alcalde de Tarragona” i es duran a terme dos grans plans. Un impulsarà els municipis més importants cercant els millors candidats i per altra banda es farà una campanya específica per explicar la reforma fiscal, mostrar que el partit compleix el seu programa per “reactivar l’economia i millora de la vida de les persones”

Un pla sectorial a tota Catalunya farà que els presidents provincials traslladin a inicis de mes a la direcció de Catalunya les propostes dels diversos càrrecs executius de govern. “Caldrà explicar millor l’acció de govern arreu dels sectors econòmics, socials, productius i veïnals” comenta Camacho. Segons afirma, “cal redreçar el nostre missatge a les persones i incrementar la nostra presència a la vegada que donar respostes reals i eficaces als problemes dels tarragonins

Alícia Sánchez Camacho també s’ha referit a la possible dimissió de Duran i Lleida de la secretaria general de CiU. Ha dit que respecta qualsevol decisió d’un càrrec polític tot i que ha fet crítica sobre la “continuada ambigüitat” sobre el procés sobiranista que ha tingut el polític, i ha manifestat que creu que ha estat la causa i les contradiccions amb el partit que haurien donat lloc a aquest fet.

-Adrià Recasens-