.

.

TOTS 21

El PP-UPR ha denunciat avui que C’s i ICV-EUiA han votat a favor d’ alliberar a un regidor de CiU i d’incrementar un 62% les percepcions econòmiques dels regidors per la seva assistència a plens i comissions de l’Ajuntamnet, durant el primer ple ordinari de l’Ajuntament de Roda, celebrat avui.

En aquest sentit, els populars i Units per Roda han destacat que l’aspecte econòmic ha estat el més conflictiu. Des de PP-UPR s’ha assegurat que “si CiU ha acceptat la proposta de no crear cap càrrec de confiança, han insistit en alliberar un regidor del seu grup que no formi part de la Junta de Govern i en incrementar un 62% les retribucions dels regidors. Aquests aspectes han estat aprovats amb els vots de C’s i ICV-EUiA, que s’han desmarcat del document conjunt firmat per tots els partits de l’oposició.”

La creació d’una Comissió Especial d’Ocupació, Benestar Social i Transparència presidida per l’oposició, així com la creació d’una Comissió de Comptes i dels Consells Municipals de Comunicació i d’Entitats ha comptat amb el recolzament de PP-UPR. També s’ha aprovat que els plens es realitzin a les 19h per facilitar l’assistència dels regidors.