.

.

TOTS 21

José Luis Martín, en una imatge d’arxiu. Foto: Tarragona21

El portaveu del PP a l’Ajuntament de Tarragona i secretari general del Partit Popular a la província, José Luis Martín, ha demanat «la dimissió immediata de l’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, per aprofitar el seu càrrec per a vacunar-se abans que altres persones de risc del seu municipi«.

El portaveu popular considera «una total falta d’ètica» l’actitud de l’alcalde de 37 anys que en un moment en què «no sobren vacunes i hi ha moltes persones que necessiten posar-la-hi i estan esperant, va utilitzar el seu càrrec en benefici propi».

A més, José Luis Martín, ha acusat l’alcalde de «aprofitar-se també de la nefasta planificació de la Generalitat en la distribució de les vacunes i anteposar el seu interès personal a la salut dels habitants de Riudoms».

En aquest sentit el portaveu ha recordat que existeixen altres professionals a més del personal sanitari com el personal docent que també requereixen de vacunació pel que no existeix «cap justificació que avali el seu comportament, totalment impropi d’un servidor públic». «Riudoms és un municipi petit pel que segur que, d’haver-l’hi plantejat, hagués localitzat a una altra persona més adequada per a rebre-la».

Finalment ha lamentat que els habitants de Riudoms a més de veure’s perjudicats per la fallida estratègia de vacunació del Govern de Catalunya hagin de suportar «la vergonyant i indigna actitud del seu alcalde».

Redacció