.

.

TOTS 21

El que fa realment interessant aquest senyal és que és 100% sostenible, ja que incorpora una placa solar. Foto: Autoritat Portuària

El Port de Tarragona ha instal·lat els primers senyals d’encreuament intel·ligent dins de l’espai de domini portuari per substituir els antics senyals de mirall convex i oferir més seguretat als conductors en tres cruïlles amb poca visibilitat. El projecte té com a missió augmentar la seguretat en els encreuaments amb poca visió, oferint als conductors una informació visual addicional gràcies a un panell lluminós, en el qual s’encendrà de manera intermitent davant la detecció d’un vehicle amb el text: ATENCIÓ VEHICLE.

El que fa realment interessant aquest senyal, és que és 100% sostenible, ja que incorpora una placa solar, la qual subministra energia suficient al radar de detecció i al panell lluminós, aconseguint així fer la mínima obra civil.

Les tres noves senyals instal·lades pel Port de Tarragona es troben a:

  • 1. La incorporació dels vehicles que surtin de la rotonda més propera a l’antic edifici de les oficines de la APT direcció Moll de Costa.
  • 2. Incorporació dels vehicles que surtin del carrer Soria, al moll de Castella.
  • 3. Incorporació just al costat del centre d’acreditacions del Port de Tarragona, al moll de Castella.

Redacció