.

.

TOTS 21

El Ro Ro 'Wedellsborg' al Port de Tarragona.

El Ro Ro 'Wedellsborg' al Port de Tarragona.

El vaixell Ro-Ro (càrrega de tràfic rodat) ‘Wedellsborg’, construït l’any 2014, ha realitzat avui la seva primera aturada a la terminal de DP World al Port de Tarragona.  La directora de Relacions Institucionals i Comunicació del Port, Montse Adan ha entregat una mètopa commemorativa al capità del vaixell, acompanyada de l’equip comercial, en un acte que ha comptat també amb la presència de Rene Sivertsen, Nordana Line Manager; Paco Rivero, conseller delegat de Weco Maritima; Manuel Domínguez; director comercial de Weco Maritima; Alex Periel, operacions de Weco Maritima; i Pedro Paez, vendes de Weco Maritima.

El ‘Wedellsborg’ navega sota bandera italiana, i ha atracat al Port de Tarragona procedent de Gènova (Itàlia). Amb una eslora de 178,8 metres, una màniga de 26,6 metres, un calat de 7,3 metres i una capacitat de fins a 3.000 teus, el ‘Wedellsborg’ forma part del programa de renovació de flota que Nordana té previst pels seus vaixells de càrrega Ro-Ro del Mediterrani i Amèrica. Té un 35% més de capacitat i ha augmentat en velocitat, amb un temps de trànsit més ràpid entre els principals ports. Així mateix, també ha guanyat en eficiència gràcies a la reducció de costos de combustible.
Weco Marítima, filial de Nordana a Espanya, està present al Port de Tarragona des del 2001, any en el que es va iniciar Tarraco Line un servei que fins el 2004 oferia servei setmanal entre el Port de Tarragona i Salerno. L’any següent es va iniciar el servei d’escales regulars des de Tarragona amb Amèrica Central, Estats Units i el Mediterrani. Weco Marítima sempre ha operat el servei amb vaixells Ro-Ro multipropòsit, acceptant càrrega convencional, material rodant, contenidors i càrrega de projectes, i ofereix un servei regular quinzenal des del Port de Tarragona