.

.

TOTS 21

Imatge del creuer Zenith. Foto: xarxes Socials.

Imatge del creuer Zenith. Foto: xarxes Socials.

El creuer ‘Zenith’, de la companyia Croisières de France, atracarà dilluns 8 d’agost a les 8 hores a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. El vaixell arribarà a Tarragona procedent de Marsella amb 1.800 passatgers a bord, i salparà direcció Eivissa a les 19 hores del mateix dilluns.

El vaixell ‘Zenith’ remodelat l’any 2012 és una de les icones de la flota del grup Pullmantur i compta a les seves instal·lacions amb un teatre, casino, spa, vuit
restaurants, discoteca i una biblioteca, entre d’altres. EL ‘Zenith’ es converteix en el desè creuer d’aquesta temporada que es preveu la millor, fins al moment, al Port de
Tarragona.

Els passatgers visitaran el territori de manera lliure, o bé a través de les excursions que s’ofereixen i que estan planificades amb l’objectiu que els creueristes descobreixin el potencial cultural, d’oci, enoturístic i turístic il·limitat que té el territori.

Tarragona Cruise Port Costa Daurada pretén que cada creuerista gaudeixi d’una experiència única quan visita el territori, una destinació en la que conflueixen totes les virtuts de l’estil de vida mediterrani: gastronomia, bodegues, sol, platges daurades, tradició, cultura, patrimoni monumental, arquitectura modernista, oci, relax, naturalesa i esports.