.

.

TOTS 21

El Port de Tarragona amb la col·laboració de Cruise Knowledge Club, organitzen el proper dijous 11 de juny a les 9 hores un webinar que tractarà sobre la nova normalitat al sector dels creuers. Es tracta del primer webinar que s’organitza sobre aquesta temàtica i s’adreça principalment als agents relacionats amb la destinació turística de creuers de Tarragona-Costa Daurada.

Aquesta conferència web començarà el dijous a les 9 del matí amb la benvinguda a càrrec del President del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset i Domènech. A continuació serà el torn de paraula dels altres ponents participants, Luis de Carvalho, CEO de Bermello Ajamil & Partners Europe, Virginia López Valiente, Directora General de Cruises News Media Group i Ramon Hurtado, Global Product & Operations Manager de Intercruises Shoreside & Port Service. Els ponents analitzaran les mesures anunciades pel Ministeri de Transport i la seva implementació, presentaran les mesures vigents sobre l’arribada de creuers i les recomanacions que el Govern ha facilitat en aquests moments per a l’obertura: Què són, quines implicacions tenen, com s’articulen, etc. També abordaran els casos on es fa imprescindible tenir protocols d’actuació. I també presentaran les múltiples opcions que s’estan estudiant en l’àmbit de la prevenció a bord, entre altres temes.

La nova normalitat en el sector creuers

El Port de Tarragona treballa per poder reiniciar la temporada de creuers des del primer moment que sigui possible, sempre que les condicions sanitàries ho permetin i donant tota la prioritat a la salut de les persones. En la nova normalitat, el turisme es veurà afectat pels nous protocols sanitaris i la implantació de mesures per a minimitzar el risc de contagi.

Les coses canviaran de manera substancial i tot el sector haurà d’adequar el seu funcionament a aquestes noves normes i mesures. Des d’aquest punt de vista, el webinar respon a la necessitat d’estar preparats davant la possibilitat que la temporada 2020 pugui reprendre la seva activitat i poder engegar la logística amb agilitat i seguretat des del primer moment i, al mateix temps, també respon a la certesa que a partir d’ara i en endavant caldrà implementar aquestes mesures en la temporada 2021.

L’inici de la temporada encara és una incògnita i els agents implicats estan a l’espera de l’evolució dels esdeveniments. En cas de no poder-se iniciar aquesta temporada, tota la feina feta fins al moment servirà per preparar millor la temporada 2021 que, segons estudis del sector, està registrant nivells de reserves superiors a altres anys.

Totes les persones relacionades amb la destinació turística de creuers de Tarragona, poden accedir al registre del webinar: Clica aquí