.

Empat a un en el partit que avui enfrontava al CF Pobla de Mafumet i la UE Castelldefels.

La primera part ha començat amb grans ocasions pels pobletans, que s’han vist premiades al minut 11, quan Cissé ha marcat el primer gol pels locals. Durant la resta de primera part, tant Koné com Diego ho seguien provant, sense encert. També ha estat important la figura d’Arturo Cordero, qui ha protagonitzat grans aturades.

Quan els d’Alberto Gallego ja pensaven en arribar a la mitja part amb l’1 a 0, al minut 44, Aumatell, del Castelldefels, posava l’empat en el marcador.

La segona part del partit, començava també amb ocasions pels locals. Cissé i Joel ho intentaven, sense aconseguir el gol, i Arturo Cordero seguia fent un gran partit, salvant diverses vegades, ocasions clares del Castelldefels.

Al minut 84, Diego Garzón s’ha lesionat i ha hagut d’abandonar el camp, deixant als locals amb 10 homes. Un minut després, Alberto García rebia la vermella directa, per una entrada pel darrere a Pedro Bilbao. El CF Pobla de Mafumet es quedava amb 9. Tot i així, amb dos jugadors menys, els pobletans ho han seguit intentant fins al final, sense aconseguir, finalment, cap gol més.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Alberto Gallego, afirmava que els seus jugadors han començat el partit amb molta presència i superioritat, però que després el Castelldefels s’ha relaxat i ha començat a crear ocasions. “Sabem que venim d’una dinàmica ascendent i s’ha d’anar amb compte”, comenta. “No hem après la lliçó, encara”, concloïa.

Amb aquest empat, el CF Pobla de Mafumet suma ja 31 punts, i es col·loca en la 13ena posició. El proper cap de setmana s’enfrontarà al Sants.