.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu de les instal·lacioons del CN Reus Ploms.

El ple de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres, 17 de juny, de manera provisional, el pla especial urbanístic per a l’ordenació dels usos i de l’edificabilitat del Club Natació Reus Ploms, presentat pel Club Natació Reus Ploms. D’acord a la memòria del document, un dels objectius del pla urbanístic és &ld quo;assegurar la subsistència i ampliació dels llocs de treball que el club genera al voltant de la seva activitat i, alhora, garantir la pervivència d’una institució molt rellevant a nivell esportiu, social i cultural de la ciutat”.

El pla es fixa com a altres objectius ordenar urbanísticament i concretar els usos i la titularitat dels equipaments que defineix el PGOU per a la necessària modernització de les instal·lacions esportives del Club Reus Ploms; Assegurar la subsistència i ampliació dels llocs de treball que el club genera al voltant de la seva activitat i, alhora, garantir la pervivència d’una institució molt rellevant a nivell esportiu, social i cultural de la ciutat; Millorar l’oferta de la ciutat en equipaments d’allotjament comunitari; Aconseguir una correcta integració de les edificacions de l’equipament en el teixit urbà dels voltants tot respectant les restriccions sectorials a nivell de protecció civil i aviació.

L’ordenació del Pla especial urbanístic s’estructurarà a partir de la definició de cinc àrees corresponents a àmbits d’ús diferenciats que són les següents:

  • Poliesportiu: Aquesta àrea correspon al poliesportiu situat a l’extrem nord de l’àmbit i al seu aparcament. Aquest àmbit es troba entre la pista d’atletisme, la línia del ferrocarril i el carrer de Maria Cortina i Pascual i té una superfície de 9.810m2.
  • Serveis Centrals: Correspon a una àrea trapezoidal compacta situada a la part central de l’àmbit amb façana a l’avinguda de Marià Fortuny on trobem, actualment, l’edifici de serveis, la piscina coberta principal, la piscina descoberta 1 i una pista d’esports. Aquesta àrea té una superfície de 6.906m2.
  • Pista d’atletisme: En aquesta àrea hi trobem la pista d’atletisme i la piscina coberta, té una superfície de 16.245m2, té una forma en “L” invertida i es troba entre el poliesportiu i l’avinguda de Tarragona, tot al llarg de la línia fèrria.
  • Allotjament comunitari 1: Actualment en aquesta àrea hi trobem pistes de tenis, pàdel i frontó, a més d’un edifici d’habitatges i una ET. Aquesta àrea es troba a la cantonada de les avingudes de Tarragona i de Marià Fortuny, té una forma poligonal allargada, té una superfície de 2.802m2.
  • Allotjament comunitari 2: Actualment en aquesta àrea hi trobem les pistes de tenis, pàdel i frontó, a més del bar-restaurant. Aquesta àrea té façana a l’avinguda de Tarragona i té una forma rectangular d’una superfície de 3.134m2.

Redacció