.

.

TOTS 21

Els 32 equips seguiran els protocols de seguretat establerts. Foto: Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona informa que tots els equips que conformen el futbol base de l’entitat iniciaran oficialment els entrenaments de la nova temporada 2020/2021 a partir del dilluns 7 de setembre.

La coordinació de futbol base i els serveis mèdics del Club han desenvolupat un protocol de seguretat amb nombroses mesures d’higiene i prevenció que aplicaran escrupolosament els entrenadors i coordinadors de futbol 7 i futbol 11.

Les sessions de treball es desenvoluparan al camp de gespa artificial de les instal·lacions del Nou Estadi amb els controls pertinents de temperatura a l’accés a les instal·lacions, entre d’altres, seguint les instruccions dels protocols marcats per l’Ajuntament de Tarragona i la Secretaria General de l’Esport.

Està previst que el dilluns 7 iniciïn els entrenaments els equips Cadet A, Cadet B, Infantil A, Infantil B, Aleví A i Benjamí A. El dimecres 9, arrencaran l’activitat el Cadet C, Infantil C i els alevins B i C, Benjamí C i D i el Prebenjamí A.

Mentre que la setmana del 14 de setembre s’incorporaran la resta d’equips del futbol base, respectant els seus dies i franges d’entrenament. Recordem que el Juvenil A està efectuant la tercera setmana de pretemporada 2020-2021.

Redacció