TARRAGONA 21

Cartell del 2n concurs d'aparadors

Cartell del 2n concurs d’aparadors

El Petonet ha convocat el II Concurs d’Aparadors de Nadal, amb l’objectiu de contribuir a dinamitzar el comerç local durant aquestes festes tan assenyalades. El certamen està obert a qualsevol tipus d’establiment i la temàtica és lliure.

Per participar-hi, tan sols cal integrar en la decoració de l’aparador, d’una manera bonica i original, almenys un dels dos productes més característics d’El Petonet, com són el licor de crema d’arròs o els seus bombons (petonets) de xocolata.

El concurs va néixer l’any passat, fruit de l’aposta d’El Petonet i del seu creador, el restaurador José López, per donar suport al comerç de proximitat i per ajudar a exportar la marca Tarragona per tot arreu. El II Concurs d’Aparadors El Petonet és d’àmbit estatal i, per tant, obert a tota botiga o establiment amb decoració nadalenca.

Els interessats només han d’enviar un correu electrònic a elpetonet@elpetonet.cat amb les següents dades: nom del comerç, identitat del responsable, adreça postal, correu electrònic, telèfon de contacte, 2 fotografies de l’aparador i una tercera de la façana del comerç, i els perfils de xarxes socials, en cas de disposar-ne.

Tota la informació sobre el concurs i les seves bases es poden consultar al web d’El Petonet, www.elpetonet.cat, a la secció ‘Concurs d’Aparadors 2019’. La iniciativa atorga premis en quatre categories, una a elecció del jurat i tres més mitjançant votació popular a través de les xarxes socials d’El Petonet, el seu correu electrònic i el seu web.

Els guanyadors rebran una figura escultòrica, peça especial creada pel prestigiós joier Joan Blázquez, i un lot de productes El Petonet per valor de fins a 500 euros, en funció del guardó aconseguit. A més a més, cada participant té assegurat un obsequi. L’acte de lliurament se celebrarà a finals de gener en el transcurs d’una gala, que, com en la primera ocasió, oferirà moltes sorpreses i un gran ambient.

Després de l’èxit de l’edició inaugural, El Petonet vol seguir fomentant el talent local i contagiant optimisme al petit comerç a través d’un concurs que, alhora, permet trobar sinèrgies que ajuden a engalanar els carrers durant les festes nadalenques. El Petonet ha estat certificat per un comitè d’experts internacionals com un dels millors licors d’arròs del món