TOTS 21

El diputat Ferran Bel, durant la intervenció d’aquest matí. Foto: PDeCAT

Aquest matí ha tingut lloc la compareixença del director general de trànsit, que havia sol·licitat el diputat del Partit Demòcrata per la demarcació, Ferran Bel. “El director general s’ha compromès a resoldre els problemes a l’aula d’exàmens teòrics de Tarragona, reubicant els ordinadors i ampliant la capacitat d’examen”, ha explicat Bel.

Malgrat no concretar el número exacte dels assignats a la demarcació de Tarragona i Terres de l’Ebre, el director general ha manifestat que hi haurà 25 administratius interins a Catalunya. El diputat demòcrata ha sol·licitat que 6 o 7 d’aquests interins vagin a la demarcació de Tarragona. “Cal alliberar els examinadors de les tasques administratives i poder, així, regularitzar el retard amb els exàmens de circulació”, ha exposat Bel.

El diputat tortosí ha agraït al director general Pere Navarro la seua predisposició, tanmateix també ha fet saber que “esperem la concreció de totes aquestes mesures que avui ha anunciat a la comissió de seguretat vial del Congrés”. En aquesta línia el diputat ha manifestat que continuarà en contacte amb el sector de les autoescoles, treballadors i sobretot els usuaris, ja que “són els qui estan més pendents de poder dur a terme les proves”.

El diputat ha acabat dient que “des del Partit Demòcrata estarem pendents que aquestes mesures s’implementen i tinguin els resultats esperats, millorant la situació per totes aquelles persones, especialment els joves, que a les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona veuen com assolir la llicència de conducció està ple de demores i incerteses”.

Redacció