.

.

TOTS 21

Cartell de la fira Fora Stocks.

Cartell de la fira Fora Stocks.

El passeig Jaume de Salou acollirà aquest cap de setmana 50 carpes i la fira Fora Stocks davant el xalet del Patronat de Turisme de 10 a 23 hores. L’Associació 365 dies Salou Vila Comercial i la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Salou han tornat a unir esforços aquest cap de setmana per promocionar una vegada més el comerç local. Els visitants podran adquirir productes a un preu molt més assequible en les 47 carpes, de diferents establiments que se sumen a aquesta promoció. Com cada edició, s’ofertaran des de productes de calçat; roba de la llar; roba i complements; bijuteria, joguines, roba interior o productes de decoració.

Els establiments participants són: La Lluna, Joyma’s Sabateries, Fashion Women, Moda R & X Fashion, 7 Colores, Aqua Passeig 12, Poco Loco, Concordia, Imperium, Magatzems Chacón, Mar Bohemia, Cotton, Queens Dream, Ocean’s, Omikron Chapado, Robes Mercé, Melé Salou, Frabripell, Artesano, Tissu, Mc Tintini, El Barquito de Papel, Lenceria Tati, Dolç Martinets, Mahalo Surf Shop, Carricondo 3 i Lo Go.

La regidora Mª José Rodríguez, ha explicat que “tornem a repetir una iniciativa que és interessant pels comerços donat que els hi permet treure l’estoc que ha quedat als establiments i és un punt d’atracció per turistes i ciutadans que poden trobar ofertes interessants”.