.

.

TOTS 21

Imatge d'un partit del Nàstic. Foto: Cedida

Imatge d’un partit del Nàstic. Foto: Cedida

El Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona, SAD ha decidit que el partit de Copa del Rey davant el conjunt andalús, corresponent a la segona eliminatòria 2022-2023, serà totalment de franc per als socis abonats de la present temporada.

D’aquesta manera, el carnet #DestíNàstic serà vàlid en els torns d’accés al Nou Estadi Costa Daurada pel duel que es jugarà el proper dijous, dia 22 de desembre, a partir de les 21 hores. Tots els socis tindran el seu seient reservat per aquest partit. Cal recordar que d’entrada, l’abonament anual únicament garanteix els 19 partits de lliga regular a casa.

D’altra banda, tots els aficionats i públic en general ja poden adquirir les entrades per al partit davant el Málaga CF; en la modalitat online o presencialment, a les oficines del Nàstic de dilluns a divendres (9 a 13.30 i de 16 a 19 hores).

A més, a la mitja part del partit, sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada, tindrà lloc la presentació de l’equip femení del Nàstic 2022-2023 amb la desfilada de jugadores i tècnics.