.

.

TOTS 21

El cicle “socialisme en acció” s’inaugura demà amb un debat obert a la ciutadania sobre l’arribada massiva de refugiats a les fronteres europees i les mesures que es poden impulsar a nivell local per intentar pal·liar-ho

Europa viu la crisi més important de refugiats des de la segona Guerra Mundial i la situació d’emergència social forma part d’una realitat que està molt lluny de quedar resolta. En aquest context, sorgeixen preguntes sobre quines poden ser les accions de la ciutadania des d’un àmbit local com pot ser la ciutat de Tarragona i quin paper poden desenvolupar els municipis.

Per analitzar-ho, demà dijous tindrà lloc un debat obert al públic, a les 19h a la sala d’actes de l’Institut d’Educació de Tarragona (IMET) a l’avinguda Ramón i Cajal, 70.

L’acte inaugura el cicle “socialisme en acció” impulsat des de l’agrupació del PSC de Tarragona amb l’objectiu de generar un espai de debat i d’anàlisi sobre qüestions que afecten directament la nostra societat i que tenen una incidència directa també en el nostre àmbit local.

El debat comptarà amb la intervenció de Marina Vidal, tècnica en cooperació internacional a l’Ajuntament de Tarragona, Joan Reventós, director del Comitè Català d’ACNUR, i Santiago Castellà, doctor en dret internacional per la URV. El debat serà moderat per Ivana Martínez, tinent d’alcalde i consellera delegada de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.