.

.

TOTS 21

Al llarg de tot el mes de juny el Passeig Comercial El Pallol celebra el seu quinzè aniversari al cor de Reus.

Aquest mes de juny, el Passeig Comercial El Pallol celebra els seus primers 15 anys d’existència. L’eix comercial, que es va posar en marxa el 17 de maig de 2007, va suposar un revulsiu pel centre històric de la vila. Per primer cop a Catalunya s’integrava la recuperació d’un espai comercial amb el desenvolupament d’un espai residencial, amb més de 160 habitatges, i la creació d’una gran plaça de 1.000 m2 i un ampli aparcament soterrani, amb 500 places.

Avui, tota l’àrea constitueix un referent cultural i d’activitats per Reus. Periòdicament, el passeig comercial acull tot tipus d’esdeveniments socioculturals tant a la plaça Evarist Fàbregas com a la resta de l’indret. Des de castellers a activitats esportives, fires i mostres, accions solidàries, concursos, concerts i, sovint, entreteniments que tenen nenes i nens com a protagonistes, tant als períodes de vacances d’estiu i Nadal com en les dates més assenyalades de la ciutat. Un públic familiar que s’ha fet seu aquest espai al cor de Reus.

Plenament integrat a El Tomb de Reus, espai comercial de la ciutat amb un 80% de carrers pels vianants, l’oferta comercial a El Pallol aplega moda, complements, bellesa, oci, cultura i restauració.

Una de les novetats és la posada en marxa de la Llibreria Solidària, un espai literari que planteja l’intercanvi de llibres. El projecte funciona gràcies als usuaris que donen els seus llibres a la llibreria. Allà, els organitzen als prestatges perquè els visitants de El Pallol i els usuaris lectors puguin agafar-los en préstec i tornar-los un cop hagin gaudit de la lectura.

En els propers mesos, Reus també acollirà un nou hotel proper a la zona comercial. Un projecte que suposarà l’activació al centre d’un públic vinculat al turisme i a les trobades empresarials, i que complementarà al visitant actual atret per una oferta comercial i cultural de gran riquesa que ofereix el centre històric de la ciutat.

Concurs de fotografia

Fins al proper 30 de juny els reusencs i visitants encara són a temps de participar en el concurs de fotografia que promou el Passeig Comercial El Pallol i que amb les etiquetes #pallolejant / #palloleando permet obtenir premis de 50, 100 i 150 € a les imatges que obtinguin més m’agrada degudament etiquetades. Podeu conèixer les bases de la promoció a les xarxes del centre: Instagram #elpallol Facebook @elPallolReus o al web www.elpallol.cat

Redacció