.

.

TOTS 21

Imatge d'una edició anterior del Castanyalloween. Foto: Cedida

Imatge d’una edició anterior del Castanyalloween. Foto: Cedida

El Castanyalloween de Creixell es presenta novament enguany en la que serà ja la seva sisena edició consecutiva. Tindrà lloc el proper dilluns dia 31 d’octubre de 2016 a partir de les 22:00h. A grans trets, es tracta d’un passatge del terror situat als carrers del nucli històric de la vila de Creixell. El nom de Castanyaloween va sorgir a la primera edició amb la voluntat de conjuntar la tradició catalana de la castanyada amb la tradició anglosaxona del Halloween.

Sota el paraigües de la regidoria de festes de l’ajuntament de Creixell, diferents entitats, associacions i veïns del municipi preparen els diversos punts teatralitzats que s’estableixen al llarg de diferents zones marcades als carrers del nucli històric de la Vila. El punt de sortida és a la rambla de les moreres. Tots els punts estàn preparats amb escenografía, vestuari, maquillatge realitzat i adequat per els propis veins i veïnes de la vila que hi participen. L’espectacle és gratuït. L’AMPA de l’escola Les Eres de Creixell ubicarà una zona de bar a la rambla de les moreres per poder sopar abans no comenci l’espectacle.

Enguany també s’ha constituït La Gargoleta. Es tracta d’un grup de pares i mares de la Vila que han organitzat el «Truc o Tracte 2016» a Creixell. A partir de les 18:30h del dilluns dia 31 d’octubre, els petits, que hauran d’anar acompanyats per un adult faran un recorregut per Creixell per recollir llaminadures pels comerços del municipi.
Us podeu inscriure del 13 al 26 d’octubre a la cafeteria Aqua o a l’estanc de Creixell, i el preu es 1,50 per nen.

La Gargoleta es una agrupació de pares i mares de Creixell que neix per intentar crear vincles entre els petits creixellencs. Que de ben petits creixin amb ganes de participar activament en les nostres festes i formar part de les tradicions del nostre municipi. Aquesta agrupació no forma part de cap moviment politic i l’única finalitat de la mateixa es que els nens i nenes de Creixell gaudeixin del seu poble.

El mateix dia 31 d’octubre a partir de les 23:00h. al Casal Municipal hi haurà la HALOWEEN CREIXELL FEST, amb els DJ’S RICKY RF I SALVA. Preu entrada 3€, organitzat per HOLI SUMMER GROUP.