.

Victòria de l’Ibersol CBT en un partit molt disputat. Foto: CBT

Victòria de l’Ibersol CBT en un partit molt disputat fins el final, en el que el CBT ha dominat en la gran part del partit, al final uns inspirats Tugores, Outerbridge i Hoexum han permés decantar la balança pel costat dels tarragonins. JJ tornava al Joana Ballart, on ha rebut un reconeixement a la seva trajectòria, i ho feia de la millor manera, amb una victòria. A més, debutava amb l’equip Miquel Femenia. Per part del CB Valls el jugador més destacat va ser Domènech amb 19 punts i per part blava Hoexum va tornar a ser el màxim anotador amb 23 punts.

L’Ibersol CBT ha sortit molt ben plantat al partit, bones transicions, bons tirs i una defensa sòlida que permetia un 9-19 d’inici abans del temps mort local, que fins aleshores havia sumat més punts des de la línia del tir lliure que en accions de joc, a falta de 3 minuts per la fi del primer quart. Molt bones accions de Kristian al contraatac i de Buscail en les segones opcions mantenien el resultat favorable als de Tarragona (18-24).

El segon quart el CB Valls ha sortit amb una altre intensitat i aprofitant les errades, aconseguia en només un minut apropar-se en el marcador (22-24), Berni demanava temps mort per aturar el parcial. Tot i això el CBT no aconseguia trobar-se a la pista i el Valls es posava per davant en el marcador amb un Sergi Domènech molt inspirat (9 punts). El blaus continuaven bloquejats i el Valls ho aprofitava per aconseguir una renda de 4 punts (31-27) a manca de 3 minuts per arribar al descans. Els equips arribaven al descans amb un 41-33 al marcador, després d’un triple sobre la botzina de Besora. Yoeri Hoexum amb 11 punts i Sergi Domènech amb 12 eren els jugadors més destacats fins aleshores.

En la sortida del vestidor una cistella de JJ i un triple de Orion apropaven als tarragonins a 3 punts. Sortida immillorable de l’equip blau que amb un parcial de 0-9 es posava per davant en el marcador i obligava a Oriol Pozo a demanar temps mort. En el transcurs del tercer quart les accions sovintejaven, sobretot de banda del CBT que gràcies al control de rebot aprofitaven accions de contraatac finalitzades per Yoeri o en penetracions de Tugores, l’encert arribava i un triple de Sherif posava el 47-54 a manca de 2 minuts per finalitzar. Al final del tercer quart el marcador reflectia un 55- 60, amb un Hoexum que s’enfilava fins els 20 punts.

L’últim quart començava amb molta igualtat, el CBT aconseguia marxar una mica en el marcador. El partit embogia i els àrbitres assenyalaven dues tècniques al CB Valls, s’arribava al minut 4 de l’últim quart amb un 60- 66 en el marcador. Oriol Pozo havia d’abandonar la banqueta davant aquestes dues tècniques i provocava que el CB Valls sortís enrabiat aconseguint un parcial de 6-0 que igualava el marcador. Davant d’aquesta situació apareixia Hoexum amb un altre triple 4/4 en aquell moment. Yoeri continuava el seu recital i s’hi sumava Orion que arribava als 13 punts, s’aconseguia així una renda de 8 punts a tres minuts del final. Un rebot ofensiu i cistella de Kristian i una altra de Tugores posaven el 69- 78 a 1 minut per finalitzar el matx. El marcador final va ser de 71- 80.