.

.

TOTS 21

Montse Castellarnau (AA) amb la vara d’alcaldessa d’Altafulla tot just després del ple de moció de censura. Foto: Mar Rovira / Eloi Tost

Amb el triomf de la moció de censura que va donar l’alcaldia a Montserrat Castellarnau (Alternativa Altafulla), el següent pas obligat era el de definir el nou cartipàs. Aquest migdia ha quedat conformat qui és qui en el nou govern municipal, que tindrà Maria Luisa Méndez-Vigo Campos com a Primera Tinent d’Alcalde; Francesc Farré Camps com a segon i Jaume Sánchez Hernández, tercer.

Farré es farà càrrec de les àrees d’Administració Electrònica; Benestar Social; Comunicació; Gent Gran; Hisenda; Protecció Animal; Transparència i Accés Informació Pública i Salut. Per la seva banda, Méndez-Vigo és la nova responsable d’Habitatge; Medi Ambient; Participació Ciutadana; Polítiques Feministes i Urbanisme. Sánchez serà el responsable de Comerç i Turisme, mentre Héctor López Bofill (Junts) es queda amb Cultura; Ensenyament i Esports.

La presidència delegada de la Comissió Informativa d’Urbanisme i Medi Ambient recau en Méndez-Vigo, i la d’Hisenda i Transparència i la de la Comissió Especial de Comptes en Farré.

A més de Castellarnau, a la Junta de Govern Local hi figiren com a vocals Méndez-Vigo, Farré Camps i Sánchez.

La proposta d’aprovació de les dedicacions i retribucions passarà pel ple ordinari del mes de maig previst per al dilluns 30.

Redacció