.

.

TOTS 21

El Castell del Cambrer acull aquest dimecres, 1 de juny, a les 19:00h, un nou debat del pla estratègic Reus Horitzó 32 que, en aquest cas, tractarà sobre «Esport i la vida saludable a les ciutats».

El periodista Jordi Cartanyà, serà el moderador del debat, amb la participació de Jordi Bros Ribes, Expert en l’àmbit de l’esport; Tere Cousillas Fernández, Responsable de Programes i Formació del Consell Esportiu del Baix Camp, i Luis Franco Bonafonte, Especialista en Medicina de l’esport.

En el marc del procés d’elaboració del Pla Estratègic Reus Horitzó 32 s’ha organitzat el cicle de debats “En clau de futur” per centrar la reflexió estratègica al voltant de sis àmbits específics: el món de l’empresa, l’activitat cultural, l’habitatge, l’esport i la vida saludable, l’espai de l’àrea metropolitana i la mateixa planificació estratègica.

Cadascun dels debats compta amb la participació de diferents especialistes que aportaran la seva visió en relació a les oportunitats de futur que la reflexió al voltant de cadascun d’aquests temes pot plantejar.

El pròxim debat serà el dia 15 de juny, sobre que intentarà respondre la pregunta «Cap a una nova àrea metropolitana?»

Redacció