.

Jose Luis Molina i Joan Bel, durant l’acte de presentació. Foto: Mayo Lorda

Maximum Padel Tour presenta el Mini Maximum, un circuit pensant per a infants de 7 a 17 anys. El circuit, que començarà el proper 3 de juliol i finalitzarà el 23 d’octubre, comptarà amb 11 tornejos de cap de setmana i un Màster Final.

La presentació del nou circuit ha tingut lloc al Tennis Salou H2O, que és el club que acollirà la primera i última prova del calendari. El director del club, Jose Luis Molina, ha destacat que “la idea d’aquest projecte es va començar a gestionar al 2019 durant unes proves que es van celebrar al club, però que no van tenir continuïtat degut a la pandèmia”.

Per la seva banda, Joan Bel, director del Maximum Padel Tour, ha subratllat que “la previsió inicial era de tenir al voltant de 80 jugadors, però degut a l’interès d’altres clubs, considerem que podem assolir més de 1.000 jugadors inscrits”.

El circuit, com s’ha assenyalat, arrenca al Tennis Salou H2O i continuarà pels següents clubs: Padel Indoor Valls, Global Padel Sports, Costa Dorada Golf, Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, Apolo Club Esportiu, Cub Sports Centre i Padel Cambrils.

El circuit comptarà amb el suport de la marca Diset, el principal patrocinador d’aquest circuit.