.

.

TOTS 21

L’actual primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Enric Daza, la cinquena tinent d’alcalde i regidora d’esports i Joventut, Natalia Pleguezuelos, i el president del NMC, Antonio Martínez. Foto: Cedida

L’assemblea del NMC ha anunciat aquest passat dimarts les dues persones que acompanyaran Oliver Klein en els llocs segon i tercer de la llista i que seran l’actual primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Enric Daza, i la cinquena tinent d’alcalde i regidora d’esports i Joventut, Natalia Pleguezuelos.

El cap de llista Oliver Klein, ha destacat “que tant Enric com Natalia estan fent molt bona feina i la seva continuïtat garanteix que en el proper mandat es puguin assolir tots els projectes que formaran part del programa. Continuar en la línia de treball iniciada fa un any és fonamental pel futur de Cambrils”. Per la seva part, el president del NMC, Antonio Martínez, ha destacat “que el NMC és l’únic projecte que dona resposta a les necessitats reals dels cambrilencs i cambrilenques, tal i com ho demostra la feina que s’ha fet durant aquest any de mandat.” i ha afegit “que el NMC és l’únic partit que no depèn ni de Barcelona, ni de Madrid, ni de cap estratègia marcada des de fora del nostre municipi. Nosaltres només pensem en Cambrils i en els cambrilencs i cambrilenques. Fem política real de kilòmetre zero”.

En les properes setmanes, el NMC anunciarà la resta de persones que acompanyaran als ja anunciats.

Redacció