.

Una imatge del partit de l'equip lila

L’equip lila recupera el camí del triomf

El Nemser TGN Bàsquet va tornar al camí de la victòria després de derrotar el Collblanc a domicili (61-66) en un partit molt difícil. Les noies que entrena Jordi Hernández van haver d’esforçar-se molt en defensa per tombar un rival que va jugar molt bé en atac en la primera meitat i que va ser una autèntica roca en defensa.

Així, el Collblanc es aprofitar dels desajustos defensius de les visitants en la primera meitat per llençar gairebé a pler i, d’aquesta manera, van arribar els cinc triples (dels 7 en total) que va anotar. Les locals llençaven sovint soles perquè les defensores del Nemser TGN Bàsquet arribaven tard i van anotar 18 punts en el primer període i 23 en el segon. Una progressió que portava el matx a més de 80 punts, una quantitat inassumible per les lila si volien guanyar el matx.

En la segona meitat tot va canviar. Malgrat els problemes físics de Gina i Ona Fort, Vilamajor i Muñoz durant el partit – es van lesionar però van poder continuar tot i que no al cent per cent-, el Nemser TGN Bàsquet va anar recuperant la seva identitat i, a còpia d’intensitat defensiva va anar capgirant el resultat (16-20 en el tercer període).

Els un contra un contra les exteriors i la defensa del bloqueig directe van permetre recuperar algunes pilotes i fer contraatcs. Això, juntament amb el domini del rebot defensiu, van anar decantant de mica en mica el matx cap al bàndol visitant.

El partit estava igualat quan faltaven 6 minuts (60-60) però el TGN Bàsquet no va fer concessions i només va deixar anotar 1 punt al seu rival fins al final i 6 en tot el quart. En atac, les noies de Jordi Hernández van haver de superar una defensa molt dura de les locals, que no van permetre cap cistella fàcil i això, en certs moments, va exasperar el conjunt lila. Amb tot, la victòria va caure del bàndol visitant i el Nemser TGN Bàsquet es troba en unes condicions immillorables per assegurar la quarta posició.