TARRAGONA 21

Al centre de la imatge, Ramon Vallverdú, amb altres membres de la junta directiva en una fotografia d’arxiu. Foto: Tarragona21

El Club Nàutic de Cambrils s’ha vist forçat a presentar un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació -ERTO- que afecta un total de 14 treballadors, 7 d’ells a jornada completa i els altres 7, a mitja jornada, segons ha confirmat a Tarragona21 el seu president, Ramon Vallverdú.

L’entitat ha aguantat fins dimecres d’aquesta setmana, dia 25, abans de presentar l’expedient davant el Departament de Treball de la Generalitat, però finalment ho ha hagut de fer davant la crisi que suposa la inactivitat i en la previsió de com poden reaccionar els associats a l’hora de fer front a les sevs quotes mensuals. ‘Els nostres ingressos són molt dèbils’, ha afirmat Vallverdú, que s’ha acollit a l’ERTO per causa de ‘força major’, com està succeint a força empreses i clubs.

El Nàutic ja havia aplicat mesures de protecció entre els seus treballadors, fent torns amb jornades intensives en les àrees de seguretat i manteniment des que es va demanar oficialment, quan des de Ports de la Generaitat es recomanava prendre mesures. A la secció esportiva es desenvolupa mitja jornada laboral en previsió d’esdeveniments, a l’espera de si es reprèn l’activitat. ‘Hem habilitat un sistema per evitar l’ús de les instal.lacions per part dels socis’, subratlla Vallverdú.

J. Garcia